Вие се намирате тук

Начало Новини В Поморие отново има кино

Последни коментари

Кой е тук

В момента има 63  гости и няма потребители и в сайта

Новини

Община Поморие

Официален уеб сайт на Община Поморие Община Поморие

В Поморие отново има кино

Читалище „Просвета 1888”, гр. Поморие възобновява забравената традиция на поморийското кино. От 5.04.2013 г. /петък/ започва ежеседмична прожекция на филми в дните петък, събота и неделя.

„Полет” на Робърт Замекис ще бъде първият филм от поредицата.

Напрегнатият трилър е история за опитен пилот на самолет, на когото се налага да направи принудително кацане и благодарение на героичните му усилия почти всички на борда оцеляват. И все пак някой – авиолиниите, производителят или пилотът – трябва да поеме вината за катастрофата. Разследването на обстоятелствата около злополуката разкрива шокиращи изненади, а личният свят на пилота Уит Уитакър (Дензъл Уошингтън) е на път да рухне под натиска на разследването.

Превъплъщението на Уошингтън в сложния образ на капитан Уитакър изважда през зрителя същността на една противоречива личност, която от една страна има пълен контрол в пилотската кабина, но от друга е затормозена и лесно ранима. Той обаче е единственият пилот, способен да приземи самолета в екстремната ситуация, описана на екрана в поредица моменти на напрежение – едновременно зрелищни и ярко реалистични.

„Полет” е силно въздействащо киноизживяване, което съчетава напрегнати сюжетни обрати и перфектната актьорска игра на Дензъл Уошингтън, Дон Чийдъл, Джон Гудман, Брус Грийнуд, Мелиса Лио и британската актриса Кели Райли.

Можете да се наслаждавате на филмите в дните:

Петък – 5 април 2013 г. от 19:00 ч.

Събота – 6 април 2013 г. от 19:30 ч.

Неделя – 7 апри 2013 г. от 17:30 ч.

Цена на билета: 5 лв.

За контакти

Централен офис

гр. Поморие, ул. "Княз Борис I" № 96а

тел: 0596 / 2 42 98; 2 27 99

тел./факс: 0596 / 2 22 31

e-mail: obshtinskipazari@abv.bg

За повече информация натиснете 

ТУК

Снимки от галерията

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com